Inschrijfformulier & tarief

De inschrijving voor The Big Walk 2023 is van start. Een kaartje kost €12,50 en biedt toegang voor één hond en 4 personen. Wil je een extra hond meenemen dan kost dit €7,50.

Klik hier om een kaartje te kopen.

Laat je sponsoren!

We maken deze strandwandeling niet alleen omdat het heel gezellig is, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Hulphond Nederland. Wil jij een extra steentje bijdragen? Laat je dan sponsoren! Vertel je familie, vrienden en collega’s over jouw deelname aan The Big Walk en wie weet geven ze je een steuntje in de rug. Via ons speciaal ingerichte actieplatform kun jij je eigen campagne starten. Zo kun je snel én gemakkelijk geld in zamelen voor de opleiding en inzet van onze hulphonden. Klik hier om naar ons actieplatform te gaan.

Voorwaarden deelname

Natuurlijk willen we dat de dag zo goed en gezellig mogelijk verloopt. Om deel te nemen aan The Big Walk zijn er daarom een aantal voorwaarden opgesteld. Deze kun je hier lezen. Hieronder beschrijven we alvast de belangrijkste:

  • Deelname is alleen mogelijk op vertoon van een bewijs van inschrijving;
  • Het inschrijfgeld voor The Big Walk is een donatie aan Hulphond Nederland en komt ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Bij annulering wordt dit bedrag niet gerestitueerd;
  • Volg tijdens het evenement de instructies op van medewerkers van Hulphond Nederland of de door haar ingeschakelde hulppersonen.
  • Deelname met een hulphond in opleiding van Hulphond Nederland is niet mogelijk.

Zo maken we er samen een leuke dag van!

Deelname hond

Bij Hulphond Nederland staat het welzijn van honden altijd voorop. Daarom hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld om je te helpen bepalen of jouw hond het leuk zou vinden om mee te lopen met The Big Walk. Let wel: dit zijn slechts richtlijnen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te wandelen!

Leeftijd en gezondheid
Honden vanaf een leeftijd van 1 jaar mogen meedoen aan The Big Walk. Verder is het belangrijk dat je hond fysiek in staat is om deze wandeling te maken. Je hond moet daarom een goede conditie hebben en regelmatig (lange) wandelingen van minimaal 45 minuten maken. Tenslotte dient je hond voldoende beschermd te zijn tegen ziektes middels (reguliere) vaccinaties.

Gedrag
Naast fit zijn is het belangrijk dat je hond sociaal is, zowel naar andere honden als naar mensen toe. Je hond vertoont dus geen agressief of overmatig opdringerig gedrag richting anderen. Bovendien blijft hij/zij bij je in de buurt en kun je hem of haar makkelijk bij je roepen.