Een unieke hondenwandeling

Op zondag 6 oktober is recreatieplas Bussloo de locatie voor The Big Walk: een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland.

Bij deelname geniet je niet alleen van een heerlijke wandeling, maar steun je ook een goed doel. Je kiest ter plekke of je 3, 5 of 8 kilometer gaat wandelen. De opbrengst van The Big Walk komt namelijk volledig ten goede aan de opleiding van meer hulphonden.

 

Locatie

Midden in de stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer & Zupthen) ligt het prachtige Recreatiegebied Bussloo. Deze groene omgeving biedt jou de ideale gelegenheid om te genieten van het mooie weer en om uit te waaien in de herfst en winter.

Op Bussloo vind je maar liefst zes stranden, gelegen aan een meer op de Veluwe. Neem in de zomer een duik in het water en maak tijdens het hondenseizoen een strandwandeling en laat je trouwe viervoeter ravotten in het zand en spelen in het water! Ook aan groen is er geen gebrek: het water wordt volledig omringd door bomen en ligweides.

Bereikbaarheid

Hofstede De Middelburg gelegen aan Recreatieplas Bussloo is dit jaar het startpunt van The Big Walk. Deze plek is zowel met de auto als met de fiets eenvoudig te bereiken. Voor de navigatie kun je Zandwal 1 te Voorst gebruiken.

Auto
Recreatiegebied Bussloo is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A1 (afslagnummer 22). Vanaf de snelweg staat Bussloo aangegeven op de ANWB-borden.

Fietsers
Voor fietsers is het vanuit verschillende richtingen gemakkelijk bereikbaar via landelijke wegen en fraaie fietspaden.

Koppel lopend naar recreatieplas

Contact

Heb je vragen over The Big Walk? Bekijk dan deze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via marketing@hulphond.nl.

Hulphond Nederland
Broekstraat 31
5373 KD Herpen

 

Media

Wil je in aanloop naar The Big Walk aandacht besteden aan dit evenement? Dan voorzien wij je graag van tekst en beeldmateriaal.

Daarnaast is media welkom om op 6 oktober verslag te doen van The Big Walk. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing van Hulphond Nederland via marketing@hulphond.nl.