Een unieke hondenwandeling

Op 10 april is recreatieplas Bussloo de locatie voor The Big Walk: een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland. Bij deelname geniet je niet alleen van een heerlijke wandeling, maar steun je ook een goed doel. De opbrengsten van The Big Walk komen namelijk volledig ten goede aan de opleiding van meer hulphonden.

 

Partners

De organisatiekosten van The Big Walk worden gedragen door de volgende partners:

Logo Leisurelands

Bereikbaarheid

Recreatieplas Bussloo is het startpunt van The Big Walk. Deze plek is zowel met de auto als met de fiets eenvoudig te bereiken. Voor de navigatie kun je Kneuterstraat 23 te Wilp gebruiken.

AUTO

Recreatiegebied Bussloo is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A1 (afslagnummer 22). Vanaf de snelweg staat Bussloo aangegeven op de ANWB-borden.

FIETSERS

Voor fietsers is het vanuit verschillende richtingen gemakkelijk bereikbaar via landelijke wegen en fraaie fietspaden.

Koppel lopend naar recreatieplas

Contact

Heb je vragen over The Big Walk? Bekijk dan deze veelgestelde vragen. Heb je nog steeds een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0486 – 411 878 of stuur een e-mail naar info@hulphond.nl.

Hulphond Nederland
Broekstraat 31
5373 KD Herpen

 

Media

Wil je in aanloop naar The Big Walk aandacht besteden aan dit evenement? Dan voorzien wij je graag van tekst en beeldmateriaal. Daarnaast zijn media welkom om op 10 april verslag te doen van The Big Walk. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing & Communicatie van Hulphond Nederland via telefoonnummer 0486 – 411 878.