Een unieke hondenwandeling

Op 10 april is strand Wassenaar het decor voor The Big Walk: een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland. Bij deelname genieten jullie niet alleen van een heerlijke strandwandeling, maar steunen jullie ook een goed doel. De opbrengsten van The Big Walk komen namelijk volledig ten goede aan de opleiding van meer hulphonden.

 

Partners

De organisatiekosten van The Big Walk worden gedragen door de volgende partners:

Bereikbaarheid

Beachclub BAIT is het startpunt van The Big Walk. Dit strandpaviljoen ligt op het strand van de Wassenaarse Slag en is zowel met de auto als per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. De Wassenaarse Slag loopt van de Klip tot en met het strand. Bij de Klip moet je een stukje omhoog lopen om vervolgens gewoon de weg te vervolgen en uiteindelijk kom je uit op het strand. (klik hier om Beachclub BAIT op Google Maps te zien)
Je kan de Wassenaarse Slag op meerdere manieren bereiken, met de fiets, te voet, of auto. Daarnaast kan je de Wassenaarse Slag ook bereiken vanuit de kant van Katwijk en Den Haag.

Parkeren

Parkeerterrein Zeelust (175 meter lopen naar Beachclub Bait)
Parkeerterrein De Kuil

Beschik je niet over een auto? Geen probleem! Vanuit Leiden en Den Haag rijden er de hele dag door bussen van en naar Wassenaar. Bekijk de website van 9292 om je route te plannen.

 

Contact

Heb je vragen over The Big Walk? Bekijk dan deze veelgestelde vragen. Heb je nog steeds een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0486 – 411 878 of stuur een e-mail naar info@hulphond.nl.

Hulphond Nederland
Broekstraat 31
5373 KD Herpen

 

Media

Wil je in aanloop naar The Big Walk aandacht besteden aan dit evenement? Dan voorzien wij je graag van tekst en beeldmateriaal. Daarnaast zijn media welkom om op 10 april verslag te doen van The Big Walk. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing & Communicatie van Hulphond Nederland via telefoonnummer 0486 – 411 878.