Een unieke hondenwandeling

Op 1 november is strand Zandvoort het decor voor The Big Walk: een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland. Bij deelname genieten jullie niet alleen van een heerlijke strandwandeling, maar steunen jullie ook een goed doel. De opbrengsten van The Big Walk komen namelijk volledig ten goede aan de opleiding van meer hulphonden.

 

Partners

De organisatiekosten van The Big Walk worden gedragen door de volgende partners:

Bereikbaarheid

Strandpaviljoen Tijn Akersloot is het startpunt van The Big Walk. Dit strandpaviljoen ligt op het zuidelijkste punt van Zandvoort en is zowel met de auto als per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken (klik hier om Tijn Akersloot op Google Maps te zien). Met de auto zijn er vanaf Haarlem twee grote toegangswegen: de Zandvoortselaan (N201) en de Zeeweg (N200). Volg de borden ‘Strand-Zuid’ naar de Boulevard Paulus Loot. De voorlaatste strandopgang aan de boulevard leidt naar Tijn Akersloot. De directe omgeving beschikt over voldoende mogelijkheden om te parkeren.

Beschik je niet over een auto? Geen probleem! Vanuit Amsterdam en Haarlem rijden er de hele dag door treinen van en naar Zandvoort. Vanaf het treinstation in Zandvoort is het ongeveer twintig minuten lopen naar strandpaviljoen Tijn Akersloot, via de boulevard of over het strand. Ook rijden er bussen vanuit Haarlem en omstreken richting Zandvoort. Bekijk de website van 9292 om je route te plannen.

 

Contact

Heb je vragen over The Big Walk? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0486 – 411 878 of stuur een e-mail naar info@hulphond.nl.

Hulphond Nederland
Broekstraat 31
5373 KD Herpen

 

Media

Wil je in aanloop naar The Big Walk aandacht besteden aan dit evenement? Dan voorzien wij je graag van tekst en beeldmateriaal. Daarnaast zijn media welkom om op 1 november verslag te doen van The Big Walk. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing & Communicatie van Hulphond Nederland via telefoonnummer 0486 – 411 878.