Locatie

The Big Walk vindt plaats in Zandvoort. Klik hier voor de locatie op Google Maps. Het adres is:
Strandpaviljoen Tijn Akersloot
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort

Het beginpunt van de wandeling ligt vlakbij het startplein naast het strandpaviljoen. Op dit plein kun je terecht voor informatie over de wandeling, Hulphond Nederland en vind je ook de dierenarts en EHBO-post.

Start

Je kunt op verschillende starttijden beginnen aan The Big Walk. Samen met een groep andere hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters start je dan aan de 5 km wandeling op het strand van Zandvoort.

Starttijden
12.00 uur (met Anita Witzier)
12.45 uur (met Anouk Smulders)
13.30 uur (met Sharon Pieksma, Miss Nederland)

Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welke tijd je wilt starten.

Wandelroute

Jullie lopen op het strand in zuidelijke richting (Noordwijk). Na ongeveer 2,5 km kom je bij het keerpunt. Hier is de Big Moment of Fame waar jullie samen op de foto kunnen.

Daarna lopen jullie weer terug naar het startpunt. Na gemiddeld een uur wandelen komen jullie aan bij de finish, waar jullie de welverdiende doggy bag in ontvangst kunnen nemen. Even uitblazen en nagenieten met een drankje of hapje kan bij het leukste strandpaviljoen dat Zandvoort rijk is: Tijn Akersloot.

Hulphond Dorp

Op het gezellige terras van Tijn Akersloot bevindt zich het ‘Hulphond Dorp’, waar onder andere voorlichting wordt gegeven over de activiteiten van Hulphond Nederland.

Doggy bag

Bij het passeren van de finish ontvangen jullie een doggy bag met leuke verrassingen voor jou en je hond! Deze goodie bag is gesponsord door bedrijven die Hulphond Nederland een warm hart toedragen.