Locatie

The Big Walk vindt plaats in Zandvoort. Het adres is:
Strandpaviljoen Tijn Akersloot
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort

Start

Je kunt op verschillende starttijden beginnen aan The Big Walk. Samen met een groep andere hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters start je dan aan de 5 km wandeling op het strand van Zandvoort. De starttijden liggen tussen 12.00 uur en 14.00 uur; deze kun je aangeven op het inschrijfformulier.

Het beginpunt van de wandeling ligt vlakbij het startplein. Op dit plein kun je terecht voor informatie over de wandeling, Hulphond Nederland en vind je ook de dierenarts en EHBO-post.

Wandelroute & finish

Jullie lopen op het strand in zuidelijke richting (Noordwijk). Voor mindervalide deelnemers is er een andere route in de directe omgeving van het strand. Na ongeveerĀ 2,5 km kom je bij het keerpunt. Hier is de Big Moment of Fame waar jullie samen op de foto kunnen.

Daarna lopen jullie weer terug naar het startpunt. Na gemiddeld een uur wandelen komen jullie dan aan bij de finish waar jullie de welverdiende doggy bag in ontvangst kunnen nemen. Even uitblazen en nagenieten met een hapje of drankje kan bij het leukste strandpaviljoen dat Zandvoort rijk is: Tijn Akersloot.

Gedragscode

Om alle honden en hun baasjes zoveel mogelijk te laten genieten van hun wandeling geldt er een gedragscode tijdens The Big Walk. We stellen het op prijs als je deze leest en naleeft bij je deelname.

Doggy bag

Bij het passeren van de finish ontvangen jullie een doggy bag met leuke verrassingen voor jou en je hond! Deze goodie bag isĀ gesponsord door bedrijven die Hulphond Nederland een warm hart toedragen.