Locatie

The Big Walk vindt plaats in Wassenaar. Klik hier voor de locatie op Google Maps. Het adres is:
Beachclub BAIT
Wassenaarse slag 31
2242 PG Wassenaar

Het beginpunt van de wandeling ligt naast het strandpaviljoen. Hier kun je je aanmelden voor de wandeling en meer informatie krijgen over de wandeling, Hulphond Nederland en hier vind je ook de EHBO-post.

Start

Je kunt op verschillende starttijden beginnen aan The Big Walk. Samen met een groep andere hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters start je dan aan de 5 km wandeling op het strand van Wassenaar.

Starttijden
12.00 uur
12.30 uur
13.00 uur
13.30 uur

Bij het kopen van je ticket kun je aangeven op welke tijd je wilt starten.

Wandelroute

Jullie lopen op het strand in noordelijke richting (Katwijk). Na ongeveer 2,5 km kom je bij het keerpunt. Hier is de Big Moment of Fame waar jullie samen op de foto kunnen.

Daarna lopen jullie weer terug naar het startpunt. Na gemiddeld een uur wandelen komen jullie aan bij de finish, waar jullie de welverdiende doggy bag in ontvangst kunnen nemen. Even uitblazen en nagenieten met een drankje of hapje kan bij de leukste beachclub van Wassenaar: Beachclub BAIT.

Goodiebag

Op het gezellige terras van Beachclub BAIT ontvangen jullie een goodiebag met leuke verrassingen voor jou en je hond! Deze goodiebag is gesponsord door bedrijven die Hulphond Nederland een warm hart toedragen. Daarnaast zijn er een aantal leuke kraampjes waar je meer informatie kunt krijgen over Hulphond Nederland.