Locatie

The Big Walk vindt plaats in Zandvoort. Het adres is:
Strandpaviljoen Tijn Akersloot
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort

Het beginpunt van de wandeling ligt vlakbij het startplein naast het strandpaviljoen. Op dit plein kun je terecht voor informatie over de wandeling, Hulphond Nederland en vind je ook de dierenarts en EHBO-post.

Start

Je kunt op verschillende starttijden, tussen 12.00 en 14.00 uur, beginnen aan The Big Walk. Samen met een groep andere hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters start je dan aan de 5 km wandeling op het strand van Zandvoort. Bij enkele starttijden sluit een ambassadeur van The Big Walk aan.

Starttijden
12.00 uur – met Anita Witzier
12.30 uur – met Maxime Endstra
13.00 uur
13.30 uur
14.00 uur
In het inschrijfformulier kun je aangeven op welke tijd je wilt starten.

Wandelroute

Jullie lopen op het strand in zuidelijke richting (Noordwijk). Voor mindervalide deelnemers is er een andere route in de directe omgeving van het strand. Na ongeveer 2,5 km kom je bij het keerpunt. Hier is de Big Moment of Fame waar jullie samen op de foto kunnen.

Daarna lopen jullie weer terug naar het startpunt. Na gemiddeld een uur wandelen komen jullie dan aan bij de finish waar jullie de welverdiende doggy bag in ontvangst kunnen nemen. Even uitblazen en nagenieten met een drankje of hapje, zoals de speciale ‘Hulp-dog’ (hotdog), kan bij het leukste strandpaviljoen dat Zandvoort rijk is: Tijn Akersloot.

Dogs & Kids en Hulphond Dorp 

Speciaal voor kinderen worden tijdens The Big Walk activiteiten uit het Dogs & Kids programma georganiseerd. Zo kunnen zij met hun eigen hond en ouders/verzorgers een parcours afleggen onder begeleiding van therapeuten van Hulphond Nederland. Verder bevindt op het gezellige terras van Tijn Akersloot het ‘Hulphond Dorp’, waar onder andere voorlichting wordt gegeven over de activiteiten van Hulphond Nederland.

Gedragscode

Om alle honden en hun baasjes zoveel mogelijk te laten genieten van hun wandeling geldt er een gedragscode tijdens The Big Walk. We stellen het op prijs als je deze leest en naleeft bij je deelname.

Doggy bag

Bij het passeren van de finish ontvangen jullie een doggy bag met leuke verrassingen voor jou en je hond! Deze goodie bag is gesponsord door bedrijven die Hulphond Nederland een warm hart toedragen.