Hulphond Nederland
Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Walk wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Hiervoor is veel geld nodig. Met jouw deelname aan The Big Walk steun je Hulphond Nederland. Alle opbrengsten komen namelijk ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Voor meer informatie over Hulphond Nederland kun je terecht op www.hulphond.nl.

 

The Big Run

Wil jij ook op een hoger tempo bijdragen aan het goede doel? Op 4 november vindt The Big Run plaats. Aan dit hardloopevenement kun je zowel met als zonder hond meedoen. Bovendien zijn er verschillende afstanden mogelijk. Voor meer informatie kun je vanaf begin september terecht op www.thebigrun.nl.